Saturday, June 11, 2011

Coafuri bob 2011


O sa prezint coafuri bob in 2011 mai jos. O sa vezi cateva idei de coafare a tunsorilor bob in tendinte in 2011. Sunt coafuri cu bob lung, coafuri bob cu breton, coafuri pentru breton scurt si tot felul de astfel de coafuri. Recomand totusi bretonul intr-o parte alaturi de coafura bob.

Coafuri bob 2011poze Coafuri bob 2011









Coafuri trendy pentru parul mediu


Iti recomand coafuri trendy pentru parul mediu. Sunt de fapt cateva idei si poze de coafuri pentru par mediu, in tendinte si foarte moderne pentru orice femeie. Se poarta coafurile cu breton, coafurile cu par in trepte, coafurile cu volum si coafurile cu breton. Sper sa va placa.

coafuri trendy par mediu

coafuri trendy 2011coafuri noi par mediu 2011









Wednesday, June 1, 2011

Coafuri, tunsori foarte scurte dama


Coafuri, tunsori foarte scurte dama
Cauti idei de tunsori foarte scurte dar sexy si feminine? Eu am cautat pentru voi o serie de tunsori si coafuri pentru parul foarte scurt. Si trebuie sa recunosc ca tunsorile de mai jos, chiar daca sunt foarte scurte, arata impecabil.

coafuri foarte scurte









Coafuri, tunsori bob pentru adolescente


Coafuri, tunsori bob pentru adolescente
Tunsorile bob pentru adolescente ar trebui sa fie scurte,cu breton si suvite, anul acesta. Adopta o tunsoare bob scurta cu breton lung. Este cea mai buna optiune de tunsoare bob pentru tinere pentru ca iti confera un aspect rebel.

tunsori bob pentru adolescente