Thursday, September 29, 2011

Coafuri cu bucle pentru parul mediu


Iata cateva idei de coafuri cu bucle pentru parul mediu, coafuri care merita macar admirate. Ca sa ai o coafura reusita, nu trebuie sa exagerezi cu buclele. Poti sa-ti faci si doar doua in partea din fata, sau sa-ti ondulezi doar putin parul spre exterior. Deosebit de frumoase sunt buclele retro, insa nici acum nu stiu cum se realizeaza. Eu am pus cateva poze mai jos pentru inspiratia persoanelor care iubesc buclele.

bucle par mediu













Tunsori filate par mediu


Este vorba despre tunsori filate pentru parul mediu in 2012, pentru ca voiam sa fim in tendinte. Ai mai jos cateva poze cu cele mai moderne tunsori filate pentru anul viitor. Si trebuie sa recunosc ca de aproximativ 2 ani, am tot preferat tunsorile in scari, filate. Nu mai suport tunsorile simple care nu imi sugereaza mai nimic. Sper sa-ti placa si tie una dintre cele de mai jos.

Tunsori filate par mediu













Tunsori misto clasice


Ai chef de niste tunsori misto clasice? Sau esti de felul tau mai conservatoare si preferi tunsorile cuminti? Ai mai jos cateva poze cu tunsori clasice pentru par lung, mediu si scurt. Sunt in principiu tunsori fara varsta, care mereu vor arata bine daca nu vrei sa alegi ceva mai drastic si sa faci o schimbare mare in look-ul tau.

Tunsori misto clasice













Tunsori bob in 2012


Ce pot spune despre tunsorile bob in 2012? Pentru anul care vine se vor purta in principiu tunsorile bob mai scurte, de preferabil cu un breton drept. O alte tendinta o reprezinta tunsorile bob clasice, stilul francez. Daca nici astea nu te-au convins, poti alege si o tunsoare mai lunga, eventual asimetrica daca vrei sa fii totusi in tendinte in 2012. Iata si o serie de poze interesante.

Tunsori bob in 2012













Tunsori par mediu 2012


Iata cateva tunsori pentru parul mediu in 2012. Daca vorbim despre tunsorile pentru un par mediu in tendinte, atunci vorbim despre diverse modele de bob (bob lung, scurt, cu breton, clasic), despre cele asimetrice dar si despre cele simple, in scari dar cu breton. Eu voi atasa mai jos o serie de poze cu tunsori moderne pentru parul mediu in 2012, sper ca iti va place una din ele si iti vei schimba tunsoarea.

Tunsori par mediu 2012