Saturday, November 12, 2011

Coafuri office pentru diverse lungimi de par


Atasez mai jos coafuri office pentru diverse lungimi de par. Astfel, iti poti o idee despre cum sa-ti faci parul la birou pentru un look impecabil. Ideei ar fi multe: bucle dar atent realizate, coada de cal, par tapat elegant, diverse cocuri cu par drept, dar si multe altele. O sa vedeti in pozele de mai jos despre ce vorbesc. Sper sa va placa.

Coafuri office pentru diverse lungimi de par

bucle office











Coafuri elegante ocazii speciale


Coafuri elegante ocazii speciale
Voiam sa pun mai mult poze cu coafuri elegante de Sarbatori, Craciun, Revelion. Dar se pot folosi pentru aproape orice ocazie mai speciala. Asta pentru ca ai bucle, coafuri cu accesorii, cozi de cal foarte elegante precum si multe altele. Acum, eu va sfatuiesc sa mergeti la un salon specializat, pentru ca acasa s-ar putea sa nu va reuseasca.

Coafuri elegante ocazii specialeCoafuri elegante ocazii

Coafuri elegante ocazie











Wednesday, November 9, 2011

Tunsori emo diferite lungimi


Iata cateva tunsori emo diferite lungimi. Ma fascineaza tunsorile si coafurile emo. In special cele cu par tuns scurt in jurul calotei. De ceva vreme ma bate gandul sa-mi fac o asemenea tunsoare. Bineinteles, pe o perioada determinata. Am cautat o serie de modele de tunsori pentru fete emo pentru diverse lungimi si iata ce am gasit.

tunsori emo diferite lungimi