Friday, May 25, 2012

Catalog coafuri de banchet 2012, 2013


Catalog coafuri de banchet 2012, 2013
O sa atasez mai jos, foarte multe poze cu coafuri pentru banchet 2012, 2013. Sunt sigura ca si la anul, in principal vom aceleasi tendinte. O sa vezi mai jos cocuri, coafuri pentru parul mediu, par impletit, bucle si alte idei. Cam tot ceea ce inseamna eleganta. O sa incep cu prima lungime de par, parul scurt.

Catalog coafuri par scurt banchet si poze. Alegeti o tunsoare pixie si coafati-o cat mai simplu. Insa puneti accept pe accesori (gen cercei). Puteti alege ceva in scari si sa coafati parul cu volum. Daca aveti un pic de lungime, bucle retro.Puteti alege cordelute de par elegante. Sau o tunsoare asimetrica, accesorizata doar cu un cercel.
Catalog coafuri par scurt banchet. Aici ideile sunt mai multe pentru ai mai multe optiuni. Poti alege bucle elegante sau retro. Pentru cocuri, iti trebuie lungime, deci nu prea poti sa le porti. Poti sa-ti faci un breton, sa-ti intinzi apoi sa dai volum parului si eventual sa folosesti accesorii de par.

Catalog coafuri parul lung banchet. Aici chiar puteti alege orice, insa totul sa fie super elegant. Puteti alege cocuri simple sau cu bucle, onduleuri, impletituri sofisticate si multe alte. Trebuie sa alegeti si ceea ce va avantajeaza.








No comments:

Post a Comment