Monday, May 21, 2012

Freze usoare pentru parul scurt


Freze usoare pentru parul scurt in vara 2012 si numai. Pentru ca deh, daca iti sta bine cu ceva sau vrei sa incerci ceva nou, nu trebuie musai sa tii cont de tendinte. Si totusi, in acest articol voi tine cont de tendintele verii 2012 la tunsori si o sa va ofer cateva idei de frizuri si freze pentru parul scurt.

Tunsori filate. Poti oricand sa-ti filezi un pic parul, si apoi sa-l aranjezi cu volum sau nu, cu carare intr-o parte. Vezi pozele de mai jos.


freze par scurt 2012
Tunsori in scari. Aici ar fi oke sa alegi un breton. Un breton lung ar fi ideal pentru aceasta vara, daca crezi ca-l poti intretine. In rest, carare intr-o parte, nu pe mijloc si o placa de intins parul. Poti iesi in oras.
Tunsori asimetrice. Una dintre cele mai trendy tunsori si coafuri pentru aceasta vara. Daca ai o astfel de tunsoare, o poti coafa simplu, cu spuma, placa de intins parul sau il poti lasa cat mai lejer.


Astfel ai nevoie de: o tunsoare bine definita, spuma, fixativ eventual, placa de intins parul si nu in ultimul rand, un stilist bun.








No comments:

Post a Comment