Thursday, October 25, 2012

Tunsori care ascund defectele fetei


Tunsori care ascund defectele fetei. Afla mai jos ce fel de frizuri, tunsori sa-ti alegi in functie de defectele fetei. Noi femeile niciodata nu o sa fim multumite. Asa ca inainte de a apela la chirurgie estetica si tot felul, vezi daca iti poti ascunde defectele fetei prin tunsori. O sa le iau pe rand.

Tunsori, frizuri pentru urechi mari. Evident ca nu poti sa alegi tunsori scurte. Daca ai urechile mari, evident nu alege frizuri scurte si mergi pe mediu sau lung. Poti purta tunsori cu volum, poti sa alegi si tunsori cu par drept, insa ai grija ce alegi.

tunsori urechi mari




Tunsori, coafuri pentru frunte mare. Cea mai buna metoda de a ascunde o frunte mare este bineinteles bretonul. Poti alege un breton lung, gros. Daca preferi parul scurt, ai grija sa alegi o tunsoare asimetrica.

tunsori frunte mare


Tunsori, frizuri pentru nas mare, proeminent. In primul rand, daca ai nasul proeminent nu alege tunsori scurte, vor atrage atentia. Alege par lung sau mediu. Ai grija sa alegi tunsori in scari si coafuri cu bucle. Buclele lejere sunt o coafura perfecta daca ai un nas proeminent.

tunsori nas mare

Tunsori pentru barbie mare, dubla. Cea mai buna alegere o reprezinta parul scurt, taiat in scari, trepte. Nu alege un par mediu, lung si drept.











No comments:

Post a Comment