Friday, March 30, 2012

Coafuri cu volum poze


Coafuri cu volum poze
Ai mai jos idei de coafuri cu volum pentru diferite lungimi de par. Ai si pentru par lung, dar si pentru parul mediu. Depinzand si de textura parului, volumul se poate obtine destul de usor. De exemplu, eu dau volum parului doar cu ajutorul unei perii si a uscatorului. Daca nu obtii asa rezultate, poti sa incerci bigudiurile. Recomand in special bigudiurile mari, sunt o solutie mult mai buna pentru obtinerea de volum.
Ti-am pregatit mai jos si cateva poze cu diferite coafuri cu volum.









Tunsori, frizuri scurte pentru vara 2012


Tunsori, frizuri scurte pentru vara 2012. Ai mai jos cele mai moderne idei de tunsori pentru parul scurt, in tendinte. Dupa cum am mai spus, se poarta asimetriile. Astfel, mai jos ai atat frizuri asimetrice de vara pentru parul scurt, dar si simple, pixie si tot felul de idei.
Daca vorbim de coafuri, depinde foarte mult de tunsoare adoptata. O tunsoare in scari se aranjeaza foarte usor, cu spuma sau fixativ. Freze chic pentru vara si primavara, freze in tendinte pentru parul scurt.









Thursday, March 29, 2012

Tunsori asimetrice pentru parul scurt in 2012


Iata tunsori asimetrice pentru parul scurt in 2012. De fapt tunsorile asimetrice se poarta pentru toate lungimile de par in acest an. Dar in acest articol vreau sa ma ocup strict de femeile care au parul scurt.Tin sa spun ca am descoperit niste tunsori superbe asimetrice, rebele, cu suvite colorat, breton pentru parul scurt. Daca nu as avea forma fetei care nu imi permite sa-mi fac o astfel de tunsoare, as alege una dintre ele.


Insa daca va place parul scurt, aveti tunsori frumoase asimetrice, cu suvite rebele, par scurt si lung, breton lung si tot felul de idei.









Tunsori bob diferite lungimi


Tunsori bob diferite lungimi, pentru ca gusturile difera. In 2012 se poarta tunsorile bob mai scurte. Chiar si tunsorile bob asimetrice. Insa stiu cum e sa fii femeie si sa ai anumite principii peste care nu poti sa treci. De exemplu, mie imi plac tunsorile bob, insa imi plac tunsorile bob lungi. Nu as putea niciodata sa aleg una asimetrica sau scurta pentru ca nu mi-ar sta bine deloc.

Acum doi ani mi-am facut o tunsoare bob cu par lung in fata si scurt in spate.








Coafuri casual pentru parul mediu


Coafuri casual pentru parul mediu
Daca esti in pana de idei, nu mai stii ce coafura sa-ti faci, ai mai jos cateva idei de freze casual, chic pentru parul mediu. Un par mediu se poate aranja in foarte multe moduri. Nu atat de multe ca si in cazul unui par lung, dar aproape. Recomdarile stilistilor pentru acest an. Fa-ti o tunsoare in scari, posibil asimetrica si breton.
Poti sa-ti indrepti bretonul cu placa si sa oferi volum restului parului(prin spuma si uscator de par de exemplu).









Wednesday, March 28, 2012

Nuante de mov pentru par


Iata cateva idei de nuante de mov pentru par. Acest an este anul culorilor puternice. Anul in care se poarta suvitele colorate. Si poti bineinteles sa alegi cateva suvite mov, roz sau in alte culori. Imi plac atat suvitele colorate, dar si un brunet cu reflexii de mov. Bineinteles nu recomand sa incerci sa-ti faci genul acesta de suvite acasa. Trebuie sa mergi un salon specializat.

nuante de par mov








Tunsori punk, rebele pentru fete


Iata cateva tunsori punk, rebele pentru fete. Daca vorbim de tunsori scurte, par mediu punk, vorbim de texturi, scari si suvite colorate. Ce idei de tunsori punk se recomanda pentru 2012? Putem vorbi despre tunsori cu par ras intr-o parte si lung in celalt, breton lung, suvite colorate si tot felul de idei.
Cat mai multe suvite colorate in 2012, asta este recomandarea specialistilor.









Tunsori cu breton lung pentru par scurt


Tunsori cu breton lung pentru par scurt. Cred ca stiti la ce ma refer. Ma refer la acele tunsori scurte cu breton lung intr-o parte. Sunt absolut fenomenale. Am o prietena care s-a tuns in genul asta si arata misto de tot. Trebuie sa gasiti un stilist bun pentru o astfel de tunsoare. In unele cazuri, parul trebuie sa vina peste crestet si tuns in scari. Eu prefer si tunsoarea cu briciul, mi-am facut una la un stilist italian venit la schimb de experiente in Romania.









Tunsori pixie in 2012


Tunsorile pixie in 2012 sunt cele mai moderne tunsori pentru parul scurt. Nu cred ca am mai vorbim despre faptul ca tunsorile pixie sunt in tendinte in 2012. Printre tunsorile asimetrice sau in scari, coafurile, tunsorile pixie sunt la mare cautare. Bineinteles ca trebuie sa-ti stea si bine pentru ca nu avantajeaza pe oricine.
Poti purta tunsori pixie cu breton, pixie baietesti, rebele, tunsori pixie cu perciuni sau fara, in scari, simple si tot felul. Personal, sunt moarta dupa tunsorile pixie simple, baietesti.









Tuesday, March 27, 2012

Nuante de roz pentru par, suvite roz


Iata cateva nuante de roz pentru par. Va spun din start ca suvitele roz se poarta in acest an. Si chiar o sa-mi fac si eu cateva. Cateva suvite de roz deschis. Am norocul ca sunt blonda, decolorata, si nu mai am nevoie de o deschidere a parului. Va mai spun din start ca nu puteti sa va deschideti parul fara decolorare. Eventual puteti ajunge la un portocaliu inchis. Eu iubesc rozul. Mi-as face tot parul roz, dar am o varsta.
Ce zici? Ai avea curajul sa te vopsesti roz la par?

roz











Impletituri de par 2012, cozi impletite


Impletituri de par 2012, cozi impletite
Daca doresti cele mai noi idei de par impletit in tendinte in 2012, vezi galeria de jos. Ai idei de cozi impletite in diverse moduri. Ai coada de peste, par impletit peste crestetul capului, cozi impletite lejer. Se poarta foarte multe genuri de par impletit. Depinde de tine ce iti place si ce te avantajeaza. Daca ai parul mediu, poti alege codite impletite lateral sau codite impletite la frunte.









Monday, March 26, 2012

Nuante de par deschise in 2012, suvite colorate


Se poarta nuantele deschise de par in 2012. Pe langa asta, poti alege suvite colorate, dupa bunul plac. Se pare ca si nuantele parului tin cont de nuantele din moda. Pentru ca se poarta nuantele de orange, albastru, galben, rosu etc. Astfel, daca vrei sa stii ce culori de par se poarta in 2012, poti alege culorile deschise.