Thursday, May 31, 2012

Par vopsit in degrade - omre hair


Par vopsit in degrade - omre hair
Ombre hair sau parul vospit in degrade este pe gustul vedetelor se pare. Astfel, se porneste de la o culoare inchisa in crestet si se ajunge la o culoare deschisa pe varfuri. Si cum in tendinte in vara 2012 sunt suvitele, parul vopsit in degrade se potriveste manusa. Aruncati o privire peste pozele de mai jos, sunt sigura ca le veti indragi.








Coafuri Taylor Swift


Coafuri Taylor Swift
O iubesc pe fata aceasta. Ai mai jos cateva idei de coafuri elegante ale lui Taylor Swift. Isi poarta parul in foarte multe feluri, insa oricum l-ar purta, o avantajeaza. Ai mai jos poze cu coafuri purtate de Taylor Swift la diferite evenimente. Cred ca cel mai mult o avantajeaza buclele, oricum le-ar purta. Insa i sta bine si cu parul drept.

Par drept  Taylor Swift, par lasat liber si coada de cal.

Bucle Taylor Swift.








Onduleuri, bucle intr-o parte


Onduleuri, bucle intr-o parte
Sunt femine si frumoase. Ai mai jos cateva poze cu coafuri cu onduleuri si bucle purtate intr-o parte. Cum poti sa-ti faci o astfel de coafura? Poti sa-ti ondulezi tot parul, apoi sa-l prinzi cu o agrafa intr-o parte. Sau nu e neaparat nevoie sa-l prinzi. Sau poti sa-ti faci o coada intr-o parte pe care sa o ondulezi ulterior. Eu prefer parul ondulat tot si apoi prins. Pentru ca eu folosesc bigudiuri si nu ondulator.









Coafuri retro glam


Coafuri retro glam
Unele dintre cele mai elegante coafuri, coafurile retro. Spun glam pentru ca coafuril retro sunt extrem de elegante si le poti purta cam la orice eveniment. Poti sa alegi bucle retro, cocuri etc. Avantajul este ca le poti purta chiar daca ai parul lung, scurt sau mediu.

Scurt.
Coafuri retro mediu.









Cocuri elegante si simple - poze


Cocuri elegante si simple - poze
Ai mai jos cateva idei de cocuri simple, dar foarte elegante. Sunt cocuri purtate de vedetele internationale pe covorul rosu in 2012 si numai. Tinand cont de tendintele anului 2012, vedetele au ales mai jos cocuri cu par strans bine la spate, par foarte drept si lins. Parul prins in partea din spate sau spre crestet. Impletit sau simplu.








Wednesday, May 30, 2012

Tunsori bob superbe de vedete


Tunsori bob superbe de vedete
Unele vedete au ales diferite modele de bob. Nu toate la fel de reusite. Cele mai reusite tunsori bob ale vedetelor, le aveti mai jos, dupa parea mea. Pe locul 1 as situa tunsoarea bob a Victoriei Beckham, pe 2 frizura asimetrica bob a Rihannei etc. Dar imi plac si tunsorile bob lung si alte modele. Insa preferatele mele raman V. Beckham si Rihanna.








Cum sa-ti impletesti bretonul - video tutorial


Cum sa-ti impletesti bretonul - video tutorial
Afla mai jos cum poti sa-ti impletesti bretonul acasa. Este o impletitura olandeza, frumoasa si feminina, care nu este foarte greu de realizat. Daca vrei sa scapi de povara bretonului pentru o zi, afla cum il poti impleti. Impletitura de mai jos este una confortabila.
Se piaptana bretonul intr-o parte. Se ia o suvita foarte subtire, chiar de langa carare si se impleteste. In timp ce impletiti, adaugati suvite subtiri de la crestetul capului.








Poze cu breton rotund


Poze cu breton rotund
Una dintre formele mele preferate de breton, bretonul rotund. Puteti sa purtati breton rotund scurt sau lung. Intotdeauna l-am preferat pe cel mai lung, peste spranceana, mai ales pe un par lung. Este supreb. Bretonul rotund presupune taierea in linie dreapta la frunte si rotunjime in colturi. O sa atasez mai jos cateva poze cu diferite modele de breton rotund, sa vedeti daca o sa va placa.
Scurt.








Cum impletesti parul in 4 - video tutorial


Cum impletesti parul in 4 - video tutorial
Vezi mai jos cum poti sa-ti faci acasa o impletitura in patru. Nu este foarte complicat, trebuie doar putina atentie si dexteritate. O coada impletita in 4 se face asa : Prinzi parul intr-o coada de cal, il piepteni. Parul se impartea in patru parti egale. Trebuie sa le tineti intre degetele mainii stangi. Doua degete la mana dreapta(vedeti in video) se pun intre suvita din dreapta si cea de langa ea.
Si apoi trebuie sa impletesti.








Poze cu bucle - cele mai frumoase din acest an


Poze cu bucle 2012 pentru toate lungimile de par. Ai in special idei de bucle pentru parul lung, se realizeaza mult mai usor. Ai si idei de bucle pentru parul scurt si mediu. La cel scurt este un pic mai greu de realizat, mai ales daca nu ai lungime. Atunci, practic este imposibil. Dar daca ai tunsoare asimetrica cu lungime de exemplu, poti sa-ti faci bucle.
Facand un rezumat al anului cele mai frumoase bucle mi s-au parut cele de mai jos:









Impletitura in 2 - cum impletesti parul in 2 - video tutorial


Impletitura in 2 - cum impletesti parul in 2 - video tutorial
Vezi mai jos cum faci o impletitura in doua. Este vorba mai degraba de o coada rasucita decat o impletitura. Astfel, pentru a avea o coada impletita in doua, urmeaza pasii de mai jos:
Iti faci o coada de cal. Piepteni bine parul si il imparti in doua sectiuni. Treci suvita din partea stanga peste cea din dreapta si o rasucesti de 3 ori. Treci suvita din dreapta peste cea din stanga si rasucesti de 3 ori. Faceti acest lucru pana se termina coada. Apoi se prinde.
Atentie, tineti parul intins, sa nu va scape din mana. Succes!








Breton recomandat pentru forma fetei rotunde


Breton recomandat pentru forma fetei rotunde
Sunt mai exact doar doua modele de breton recomandat pentru femeile cu fata rotunda. Forma fetei plinuta, e prea mult spus. Cele mai recomandate modele de breton pentru o forma a fetei rotunda sunt tunsorile filate intr-o parte, tunsorile filate asimetrice.
Puteti alege si un breton gros pentru o fata rotunda, insa trebuie sa aveti grija ca linia unde se termina, sa fie deasupra sprancenei si nu peste ea. Ca in pozele de mai jos.