Tuesday, June 26, 2012

Tunsori, coafuri scurte, medii pentru fata ovala


Tunsori, coafuri scurte, medii pentru fata ovala
Se spune ca femeile cu fata ovala pot opta pentru tot felul de tunsori si coafuri. Pentru acest an, tunsorile bob sunt cele mai potrivite pentru o lungime medie, scurta a parului. Pe langa acestea, vedeti ce fel de breton sa alegeti daca aveti forma fetei ovala, ce bucle etc. Revin si spun ca sunt tunsori scurte si medii. O sa revin cu tunsori pentru fata ovala si par lung.








Saturday, June 23, 2012

Coafuri populare pentru parul lung


Coafuri populare pentru parul lung 
Afla mai jos care sunt cele mai populare, cele mai purtate coafuri preferate pentru parul lung. Cum prefera femeile cu parul lung sa-l coafeze cel mai des? Pentru ca exista cateva coafuri care sunt foarte populare.

Impletituri - fishtail, french. 

Coada de cal.










Tuesday, June 5, 2012

Modele de coafare a parului lung de vara


Modele de coafare a parului lung vara
Ideile sunt multe. Un par lung iti permite sa alegi cam orice model de coafura. Astfel, pentru vara aceasta, iata cateva idei. 
Parul drept. Il porti purta simplu, cu breton, indreptat cu placa, cateva tunsori si eventual cateva suvite colorate.

Par ondulat. Poti purta onduleuri de mai multe tipuri.








Coafuri 2012 MTV Movie Awards


Coafuri 2012 MTV Movie Awards
Vezi mai jos ce coafuri au purtat vedetele la decernarea premiilor MTV Movie 2012. Si se pare ca toate vedele, sau aproape toate au tinut cont de tendintel anului in materie de coafuri. Astfel, s-au purtat bucle foarte lejere, coada de cal, cocuri lejere, breton, scari etc. O sa atasez mai jos cateva coafuri ale vedetelor la Mtv Movie Award 2012. Printre cele mai interesante.