Wednesday, October 31, 2012

Blond in functie de culoarea tenului


Blond in functie de culoarea tenului. Nu orice blond te poate pune in evidenta chiar daca blondul cu siguranta te va scoate din anonimat. Vezi ce fel de blond ti se potriveste in functie de nuanta tenului tau. Afla ce nuante de blond te avanjajeaza.

Blond pentru ten deschis, palid. Alege nuante de blond Gold sau blond bej.

Blond pentru ten masliniu. Pot incerca mai multe nuante. Blond miere, blond gri sau platinat, blond strawberry.









Blond miere, caramel poze


Blond miere, caramel poze. Aici poti sa alegi nuante mai inchise de blond miere sau mai deschise. Avantajele unui blond caramel este faptul ca nu trebuie sa-ti deschizi prea mult parul. Avantajele unui blond miere, honey fata de un platinat este faptul ca are un ton mai cald. 

Trebuia sa fii atenta la culoarea tenului tau cand alegi o nuanta de blond. Vezi ce nuanta de blond alegi in functie de culoarea tenului si mergi la sigur. Mai jos ti-am pregatit cateva poze cu blond miere, caramel, nuante de blond ale vedetelor.

Blond honey.










Tuesday, October 30, 2012

Coafuri hippie la moda in 2012 - freze cu bentite in par


Coafuri hippie la moda in 2012 - freze cu bentite in par. Probabil ca ati vazut si la televizor. Se poarta foarte mult frezele cu bentite, coronite in par. Sunt coafuri inspirate din cultura hippie, a anilor 60 sau 70. Nu conteaza ce culoare are bentita, astfel de coafuri se poarta in 2012.

Cum realizezi o coafura hippie cu bentita? Nu este foarte greu. Important este sa-ti faci cararea pe mijloc, iar apoi sa-ti indrepti sau sa-ti ondulezi parul. Dupa care asezi bentita dupa cum doresti.












Kallos Silver Reflex, sampon nuantator blond platinat, gri


Kallos Silver Reflex, sampon nuantator blond platinat, gri. Va spun garantat, fara nici un fel de reclama ca, samponul nuantator Kallos Silver Reflex este unul dintre cele mai bune sampoane nuantatoare pentru blond platinat, gri. Totodata, samponul nuantator de la Kallos te ajuta sa scapi de blondul pui, blondul portocaliu. Tot din proprie experienta.

Cum se foloseste samponul nuantator Kallos? Teoretic trebuie sa aplici in mana si apoi pe par. Insa la mine metoda nu a mers, m-am facut mov in unele locuri. Asa ca am procedat astfel:








Par gri - poze cu blond gri


Par gri - poze cu blond gri. Intr- vreme eram innebunita dupa nuante de blond gri. Efectiv, am purtat o vreme indelungata aceasta culoare pana cand cineva mi-a zis ca nu prea ma avantajeaza, fiindca arat foarte palida. Asta si din cauza faptului ca sunt destul de slaba si am un ten foarte deschis.
Am purtat blond gri si cand eram foarte bronzata si se facea un contrast puternic. 

Cum iti faci un blond gri? Eu imi decoloram parul, deci eram un blond deschis. Si foloseam samponul Silver Reflex de la Kallos. Este unul dintre cele mai bine metode de a ajunge la un blond gri, platinat pentru ca "taie" din acel blond portocaliu.










Ce coafura preferi


Tu ce coafura preferi? Cred ca toate avem preferinte in materie de coafuri si frizuri. De exemplu, mie imi plac foarte mult cozile impletite si coada de cal. Prefer sa-mi fac o coada de cal eleganta decat bucle. Vorbind de parul lung. 

Insa sunt femei care prefera buclele si considera ca parul drept e prea banal. Altele prefera bucle si coada, bucle si coc etc. Sunt femei care nu suporta bretonul, eu il iubesc si consider ca face parte din farmecul tunsorii mele.








Par in doua nuante poze


Par in doua nuante poze. Acum ceva timp vorbeam despre par vopsit in degrade. Eh, inca se mai poarta genul asta de culoare de par in 2013 si arata superb. Dar bineinteles ca poti alege si alte culori. Am vazut foarte multe fete vopsite in doua culori diferite de par, cu rezultate spectaculoase.

Si daca o astfel de culoare de par nu te scoate din anonimat, atunci nu stiu ce ar putea. Iata mai jos cateva poze cu par vopsit in doua nuante sau mai multe. Vedeti cat de bine si-au ales fetele culorile si poate cine stie, veti opta si voi pentru un astfel de look.











Freze pentru scoala idei


Freze pentru scoala idei. Ai mai jos cateva idei de coafuri pentru scoala pentru 2013. Poti sa-ti faci diverse codite impletituri, cozi simple impletite, poti purta bentite hippie, coada de cal simpla cu accesorii de par. Nu in ultimul rand, se poarta multe cocurile in crestet, asa ca nu le neglija.

Poti sa-ti impletesti bretonul, sa porti o impletitura spic, o coada lejera etc. Ideile ar fi mult. Iata mai jos cateva poze care te vor ajuta sa-ti alegi o freza frumoasa, moderna pentru scoala pentru iarna 2012-2013.











Coafuri pompadour moderne


Coafuri pompadour sunt la moda in iarna 2012-2013. Ne-au dovedit-o vedetele, care le-au purtat cu succes. Ce inseamna o coafura pompadour? Inseamna o coafura inalta, care se obtine tapand radacina parului din crestet, dintre tample. Coafuri inalte se pot purta pe par scurt, mediu dar si lung.
Iata mai jos o serie e poze cu coafuri pompadour:










Breton la moda iarna 2013


Breton la moda iarna 2013. Afla mai jos ce fel de modele de breton se poarta in sezonul de iarna si fii mereu in pas cu moda.
Iata pe scurt ce breton trendy sa alegi pentru 2013 si pentru iarna 2012:
- breton lung filat - ideal pentru tunsori medii spre lung si lungi
- breton filat intr-o parte- ideal in combinatie cu o tunsoar pixie.
Se pune foarte mult accentul pe bretonul filat. Ideal sa fie lung, cel scurt nu prea se mai poarta. Un dezavantaj ar fi faptul ca trebuie sa-l tundeti destul de des.











Monday, October 29, 2012

Coafuri pentru Halloween - idei de freze pentru Halloween party


Coafuri pentru Halloween - idei de freze pentru Halloween party 
Daca ti-ai ales costumul, mai ramane sa-ti alegi coafura de Halloween? Ce coafura sa-ti faci pentru Halloween 2012? Probabil ca ar merge o impletitura mai ciudata. Daca vrei sa fii mai romantica, alege cateva bucle.
Desi daca ar fi dupa parerea mea, as alege o peruca colorata pentru Halloween. E cel mai simplu. Poti sa-ti faci o freza cu volum, mult fixativ, par creponat etc.

In ceea ce ma priveste pe mine, voi merge pe coafura cu par tapat.











Thursday, October 25, 2012

Cocuri in crestet, care se poarta in 2013


Cocuri in crestet, care se poarta in 2013. Dupa cum spune si titlul, genul acesta de cocuri se poarta in 2013. Si in iarna 2012-2013. Nu este vorba despre cocuri sofisticate, ci cocuri comode in crestetul capului. Bineinteles ca trebuie realizate cu oarece rafinament.
 
Dar cocurile acestea au fost purtate de vedete la evenimente importante, de aceea voiam sa vorbesc despre. Iata cateva poze cu cocuri in crestet in tendinte pentru 2013. Practic se face o coada de cal sus si apoi se rasuceste coada si se prinde cu o agrafa. Mie imi plac, dar mai mult de zi.

cocuri inalte 2013coc impletit









Idei de accesorii pentru par mirese


Idei de accesorii pentru par mirese. Sunt foarte multe accesorii de par care se pot purta la o nunta. Poti purta voalete, diademe, flori, pene sau palarii. In ultimul timp, se poarta foarte mult accesoriile de par cum ar fi penele sau voaletele. Personal cel mai mult imi plac penele de par pentru mirese. Insa trebuie sa ai grija ce alegi pentru ca sa nu arati ridicol.

Idei de accesorii de par pentru coafuri de mireasa: Ai mare, mare grija daca vrei sa porti una, conteaza foarte mult daca te avantajeaza.











Ce coafuri pentru mirese se poarta in 2013


Ce coafuri pentru mirese se poarta in 2013. Am realizat acest articol pentru viitoarele mirese. Poate ca doresc sa fie in pas cu moda. Eu sunt de principiul ca aleg ce ma avantajeaza mai ales ca vorbesc despre nunta mea. Iata principalele tendinte la coafuri pentru mirese in 2013.

Domnisoarelor, alegeti decoratiuni de par (o sa le vedeti in pozele de mai jos), impletituri sofisticate cu diferite accesorii, coada sau coc intr-o parte etc. Se pune mult accent pe stilul vintage, impletituri si accesorii de par. Aveti mai jos cateva poze cu idei de coafuri pentru mirese trendy in 2013. Sper sa va placa si sa folositi macar una dintre ele.











Frizuri scurte cu par ondulat si breton


Frizuri scurte cu par ondulat si breton. O da, sunt cateva superbe. Daca ai parul scurt dar tanjesti dupa bucle, onduleuri si breton, iata ca se poate. Bineinteles ca nu vorbim despre tunsori foarte scurte pentru ca evident nu se pot face bucle pe o astfel de lungime.

Insa tunsori scurte cu bucle si breton exista, chiar la celebritati le-am vazut. Ideal ar fi bretonul intr-o parte pentru genul acesta de coafura, insa putem sa mergem cu imaginatia si mai departe. La un breton scurt, de exemplu.










Coafuri bob pentru nunta


Coafuri bob pentru nunta. Vrei cateva idei de coafuri pentru tunsorile bob pentru nunta? Fie ca esti mireasa sau o simpla invitata, te ajut eu. Poti sa mergi si cu o coafura simpla, par intins, insa ideal ar fi sa alegi un accesoriu de par, eventual sa prinzi parul intr-o parte dupa ureche.

O alta idee de coafura pentru bob la nunta ar fi cele retro sau buclele, poti sa-ti intorci varfurile spre exterior. Acestea sunt freze bob elegante de nunta. Trebuie sa fii sclipitoare, asa ca nu ezita sa le alegi.










Tunsori care ascund defectele fetei


Tunsori care ascund defectele fetei. Afla mai jos ce fel de frizuri, tunsori sa-ti alegi in functie de defectele fetei. Noi femeile niciodata nu o sa fim multumite. Asa ca inainte de a apela la chirurgie estetica si tot felul, vezi daca iti poti ascunde defectele fetei prin tunsori. O sa le iau pe rand.

Tunsori, frizuri pentru urechi mari. Evident ca nu poti sa alegi tunsori scurte. Daca ai urechile mari, evident nu alege frizuri scurte si mergi pe mediu sau lung. Poti purta tunsori cu volum, poti sa alegi si tunsori cu par drept, insa ai grija ce alegi.

tunsori urechi mari









Coafuri elegante pentru par lung de iarna


Coafuri elegante pentru par lung de iarna. Ai mai jos cateva idei de freze pentru iarna 2013. A venit si frigul asta nu inseamna ca nu trebuie sa fim in tendinte. Afla mai jos ce fel de coafuri pentru parul lung se poarta in 2013 iarna si fii trendy.  
Iata ce coafuri sunt in tendinte:

Coc, updo elegant. Ai puteti fi creativa:










Cum se folosesc corect bigudiurile pentru ondularea parului


Cum sa-ti ondulezi parul corect, folosind bigudiuri
Afla mai jos cum se folosesc corect bigudiurile pentru a obtine bucle perfecte. Nu este chiar atat de usor. Multa lume nu stie cum sa foloseasca bigudiurile corect, apoi realizeaza ca nu le ies bine buclele. Cum iti faci cele mai frumoase bucle, onduleuri?
Se imparte parul in 3 sectiuni. O parte - crestet. A  doua sectiune de la crestet pana la urechi si a treia sectiune ramane libera. Primele sectiuni se prind intr-o coada, se rasucesc si se prind cu o agrafa.
Folositi bigudiuri mari, sunt cele mai bune. Partea de jos, care a ramas libera, se piaptana, se imparte in 4 parti. Puteti sa-l impartiti si in mai multe daca aveti parul gros si des.








Wednesday, October 17, 2012

Tunsori clasice in trepte


Tunsori clasice in trepte, de multe ori cand ma duc la coafor, aud de ele. Intreaba: cum va tund? Doamna, simplu si sa-mi tundeti parul in trepte. Astfel frizurile simple in trepte sunt la mare cautare si multe femei le prefera. Pentru ca parul are volum daca e tuns in scari, pentru ca se aseaza usor etc.

Eu nu o sa ma mai tund in trepte si va spun de ce. Eu am parul lung si cum se poarta foarte mult impletiturile, cand incerc sa-l impletesc (de exemplu o coada impletita elegant), suvitele mai scurte ies din coada si nu-mi place. Incerc sa mai repar coafura cu fixativ sau ceara de par, insa tot nu e oke. Mai ales daca vrei o coada de cal eleganta, nu e greu. Daca totusi prefer tunsorile clasice in trepte pentru diverse lungimi de par, ai cateva mai jos.










Frizuri pentru par scurt 2013


Frizuri pentru par scurt 2013
Ce tunsori se poarta in 2013 pentru parul scurt? Schimbari foarte mari nu sunt. Poti purta breton, alege-l pe cel intr-o parte, se poarta. Alege apoi tunsori in scari gen bob,tunsori filate scurte in spate. Nu te feri nici de bob mai scurt, insa tunde-l in scari. Arata superb.

Mai jos ai cateva idei de freze scurte moderne. Le-am ales pe cele mai frumoase. Acum, trebuie sa alegi un stilist profesionist si bineinteles ca trebuie sa-l mai si aranjezi.

frizuri par scurt 2013tunsori par scurt 2013









Tuesday, October 16, 2012

Trucuri pentru par gras


Trucuri pentru par gras. Ce sa faci ca sa nu ti mai unga parul atat de repede. Am citit si eu un articol interesant pe un site englez. Acolo erau cateva sfaturi pentru persoanele care au probleme cu ungerea parului.
Ce sa faci cand ti se unge repede parul? Pudra de bebelusi. Poate suna putin ciudat dar asta era sfatul specialistilor de pe site-ul respectiv.

Se presara pudra pentru copii pe perie sau pieptene si se periaza normal insa concentrati-va atentia pe radacini. Aceasta metoda este in special pentru persoanele cu par deschis la culoare.








Tunsori, freze traznite


Ti-am pregatit cateva tunsori si freze traznite. Chiar daca o sa para putin iesite din comun, sunt femei curajoase care le poarta. Marea majoritatea sunt mai mult de prezentare, asta nu inseamna ca nu exista persoane care prefera o tunsoare deosebita, iesita din comun.
Deci daca vrei sa iesi in evidenta, alege una din frezele traznite de mai jos. Ador sa le privesc, pacat ca nu am curajul necesar.











Monday, October 15, 2012

Coafuri perfecte - da, exista


O sa va prezint cateva coafuri perfecte. Pur si simplu eu le consider perfecte si senzationale. Am tot cautat defecte, insa nu am gasit. Bine aici si vorbim despre specialisti insa sunt foarte bine alese. Tipul de par, fata, tipul de coafura.
O sa vedeti coafuri perfecte pentru par lung, mediu si scurt. Bucle, cocuri dar si alte idei de coafuri. Daca doriti o coafura misto, iata ce va propun. Si va propun sa si gasiti un defect.











Frizuri, tunsori par mediu drept


Cateva frizuri, tunsori pentru par mediu drept. Cineva de pe Facebook m-a rugat sa pun cateva idei de frizuri pentru par drept si mediu. Si bineinteles ca-i voi indeplini dorinta si voi posta aici cateva poze cu idei de tunsori pentru femeile cu par mediu.
O sa vedeti tunsori pentru par mediu cu breton, fara, in scari, scari. Si bineinteles si coafuri. Sunt oarecum frizuri clasice pentru parul mediu si nu voi merge prea departe cu idei prea crazy.

tunsori par mediu drept









Impletituri par 2013


Afla ce impletituri par se poarta in  2013. Inca se mai poarta si anul viitor dar hai sa vedem ce anume. Cred ca anul acesta cea mai in voga impletitura a fost fish tail si impletitura plasa.
Anul viitor poti purta ultimele tipuri de impletituri;
- o impletitura coroana hippie
- fishtail foarte foarte lejer intr-o parte, eventual fara elastic daca rezista coafura;
- impletitura in zig zag; absolut fenomenala, mai ales pentru evenimente;
- coc impletit rasucit si intr-o parte; la fel de fenomenal;
- suvite impletite ascunse, un look messy;
- breton impletit partial ascuns.
impletitura coroana 2013









Tunsoare spic si fish tail poze


Tunsoare spic si fish tail poze
Iata cum se face o tunsoare spic combinata cu fish tail. 
1. Teoretic trebuie sa faci o coada spic putin intr-o parte, mai lejera. Adica sa nu strangi foarte bine parul ca la un spic normal. 
2. Cand ai ajuns la gat, strangi coada cu un elastic si apoi incepi sa impletesti restul de par in stil fish tail. Am explicat AICI cum se impleteste o coada fish tail.








Miley Cyrus tunsa scurt 2012


Miley Cyrus tunsa scurt 2012, soc pentru mine. Ma uitam pe tunsorile celebritatile si hop, observ ca Miley Cyrus s-a tuns scurt si s-a vopsit blonda.
Ce as putea spune. Tunsoarea e oke, rebela, se poarta insa mie mi se pare ca nu o avantajeaza. Imi placea aceea Miley Cyrus cu par lung, cu bucle feminine. Mi se pare ca tunsorea scurta a lui Miley Cyrus din 2012 o face sa para mult mai matura si mai rebela. Si ea era foarte feminina. 








Impletituri pentru birou - par impletit office


Impletituri pentru birou - par impletit office
Si in anul 2013 se va purta parul impletit. Astfel, cu siguranta ca femeile care lucreaza in birouri vor adopta astfel de tunsori. Daca trebuie sa ai un look impecabil si nu unul lejer, de strada, trebuie sa alegi o impletitura eleganta, pentru birou.
Iata mai jos cateva poze cu par impletit pentru birou. Sau ce fel de coafuri cu impletituri ar trebui sa poarte femeile care lucreaza la birou sau care trebuie sa aibe un look impecabil.
Sunt coafuri usoar pentru birou. Nici macar fish tail nu grea, trebuie doar putin pana te inveti cum sa alegi suvitele. Dupa aceea, totul devine mecanic. Eu impletesc un par lung de 56 de cm in cateva minute.










Coafuri pentru majorat poze


Coafuri pentru majorat poze. Recomand sa nu mergeti cu parul lung intins, mai ales daca este vorba despre propriul majorat. Alegeti coafuri speciale de banchet. Oricum eu o sa atasez mai jos o serie de poze din care va puteti inspira.
Puteti alege parul lasat lung insa ondulati-l si prindeti-l cu o clema speciala, stralucitoare pentru a va oferi feminitate.








Cocuri pentru iarna 2013


Cocuri pentru iarna 2013 
Eu sunt coc addicted. Imi place de cele mai multe ori sa port coafuri cu coc la evenimente. Asta pentru ca sunt comode. Imi plac cocurile elegante in mod special. Cocuri nu foarte sofisticate, dar elegante. Iata cateva idei de cocuri pentru iarna 2013. Cocuri pentru Revelion 2013 si nu numai.
Fie participati la o nunta, botez, majorat etc. Puteti opta pentru cocuri cu par impletit, cu accesorii de par sau mai simplute. 
Atentie. Un coc elegant trebuie sa fie bine definit astfel incat fiecare suvita sa fie la locul ei. Fiecare suvita sa fie aranjata. De aceea, recomand un salon.








Sunday, October 14, 2012

Culori de par moderne pentru fete rebele


Culori de par moderne pentru fete rebele si curajoase. Anul acesta, dar si in primavara 2013 se vor purta suvitele colorate. Insa trebuie sa dai dovada de curaj pentru a purta genul acesta de culoare de par. Pentru ca nu orice are curajul sa poarte culori de par puternice, in mai multe nuante si pe un par lung.
Insa cu aceste culori de par vei iesi in evidenta. Daca veti observa, culorile de par din pozele de mai jos chiar arata bine si sunt bine combinate.
Daca esti rebele si curajoasa, alege culori de par in nuante de verde, roz, rosu aprins, albastru, in diferite combinatii.