Thursday, January 31, 2013

Cum treci de la brunet la blond


Cum treci de la brunet la blond. Am vazut aceasta intrebare pe o gramada de forumuri. Depinde de mai multi factori. Dar in primul rand trebuie sa ai foarte multa rabdare. Cel mai bun sfat pe care as putea sa vi-l dau este ca daca vrei sa te faci blonda si esti bruneta, mergi la un salon. 
Daca esti vopsita bruneta, cu toate stim ca aceasta culoare este foarte greu de scos. Atunci chiar este nevoie sa mergi la un salon pentru ca stilista sau stilistul sa-ti faca decapaje. Dupa care, din cate am inteles, parul se vopseste in suvite,din amestecul a mai multor vopsele. Nu stiu exact, eu nu am fost la salon. 

Eu m-am facut blonda acasa, insa eram saten inchis-brunet natural, fara vopsea. Ce am facut? Initial am folosit praf decolorant si oxidant de 6, 9% si mi-am facut suvite. Cat mai multe, la intervale de 1 luna, 1 luna jumate. Apoi m-am tuns bob. Dupa care, mi-am cumparat vopseaua Palette E20( care are si 2 plicuri de decolorant  si deschide foarte bine pe parul nevopsit) si am inceput sa-mi vopsesc doar radacinile crescute. In decursul a doi ani, am reusit sa obtin un blond foarte deschis. 








Cocuri elegante 2013


Cocuri elegante 2013. Aveti  mai jos cateva poze cu cocuri elegante de ocazie pentru 2013. Sunt idei de cocuri moderne, sofisticate pentru acest an. Printre altele, ce coafurile care implica un coc sunt preferate de foarte multe femei pentru ca au un aspect ingrijit si elegant.

Astfel, cele mai noi cocuri pentru anul acesta cu poze in cele ce urmeaza. Puteti sa downloadati pozele si sa mergeti cu ele la salon. Acasa, foarte greu veti reusi sa le obtineti. Nu sunt neaparat doar cocuri cu par impletit, ci diferite modelele. Puteti apela chiar si la coc in crestet care este unul dintre tendintele anului 2013 insa mare grija la el. Sa nu aibe un aspect lejer.










Wednesday, January 30, 2013

Brunet cu varfuri blonde


Par brunet cu varfuri, suvite blonde este ultimul racnet in materie de culori de par. Astfel, parul brunet in degradee s-a anuntat a fi o tendinta a anului 2013 mai demult. Antonia are un saten inchis cu varfuri blonde. Se pare ca si Adela Popescu a decis sa-si faca suvite blonde, ea trecand de altfel printr-o multime de schimbari.
Acest gen de culoare de par se numeste ombre hair. De fapt puteti alege si alte cobinatii, nu doar blond. Mai jos v-am pregatit cateva poze cu par brunet, saten inchis si suvite blonde la varf.









Monday, January 28, 2013

Frizuri in scari par mediu - scurt


Frizuri in scari par mediu - scurt. Ai mai jos cateva poze cu frizuri in scari pentru parul mediu si scurt moderne. Este de stiu ca foarte multe femei prefera genul acesta de freza. De ce? Avem volum, avem un par aranjat, aratam cochet si modern. Mai jos, ti-am pregatit cateva imagini cu frizuri in scari pentru parul mediu sper scurt din care poti sa te inspiri.
Daca nu stii cum sa te tunzi ca sa arati modern, cea mai buna alegere este genul acesta de tunsoare. Puteti accesoriza cu breton sau nu, asimetrii si foarte multe altele.










Idei de freze misto pentru femeile cu parul lung


Iata cateva idei de coafuri ,freze frumoase pentru parul lung. De aici ma inspir eu pentru a-mi aranja si coafa parul. Parul conteaza foarte mult pentru mine, nu-mi permit sa ma duc nicaieri daca nu il aranjez putin. In pozele de mai jos o sa vedeti diferite idei de freze casual sau elegante pentru femeile care au un par lung sau foarte lung. 
Aici avem un avantaj. Putem sa purtam coafuri cu cozi impletite, bucle, par drept, breton etc. Sunt foarte multe. Pozele de mai jos sunt doar cateva din cele pe care obisnuiesc sa le port eu.










Freze elegante pentru nunta 2013


Freze elegante pentru nunta 2013. Anul acest voi participa la 6 nunti. Astfel, mai jos ai cateva poze cu freze moderne pentru parul lung pentru nunta. Am ales in special freze cu par impletit de nunta in 2013. Dar nu numai. Iubesc impletiturile si adevarul este ca se si poarta.

Mai jos o sa vezi diverse impletituri misto pentru nunta. Si vorbesc aici in special de cozi. Am pus mai putine cocuri impletite, nu ma incanta foarte mult. Insa aveti impletituri sofisticate elegante. Atentie, trebuie sa apelati la un salon pentru ca sunt destul de greu de realizat. Nu uitati de accesoriile de par in 2013. Pot sa va scoata din anonimat.










Thursday, January 17, 2013

Catalog frizuri, tunsori par mediu la moda


Catalog frizuri, tunsori par mediu la moda pentru 2013 si numai. Am selectat, pentru ca sunt foarte multe modele de frizuri trendy pentru parul mediu frumoase. Am ales sa pun cateva tunsori cu par in scari si breton intr-o parte, tunsori bob pentru 2013, tunsori filate. Tot aici o sa vedeti si cateva tunsori asimetrice moderne pentru parul mediu.

Cand am avut aceasta lungime mi-am ales un bob usor asimetric cu breton drept si a aratat de-a dreptul superb. Inspirati-va din tunsorile vedetelor cu par mediu dar si a modelelor prezente in urmatoare galerie. Sper sa va ajute aceste poze cu idei de freze pentru parul mediu. Sunt sigura ca veti iesi in evidenta alegand una din cele de mai jos.
tunsori par mediu 2013









Coafuri pentru nasa, nunta elegante


Coafuri pentru nasa, nunta elegante. Nasa este aproape la fel de importanta ca mireasa. Tocmai de aceea, coafurile pentru nase se cauta foarte mult. Stiu ca aproape toate persoanele apeleaza la un salon. Daca tinem cont de acest an, va recomand coafuri pentru nasa la moda in 2013. Aici vorbim de impletituri sofisticate, cocuri etc.

O nasa nu se va lasa niciodata mai prejos, va trebui sa arate impecabil pentru ca multe privire vor fi atintite asupra ei. Vorbim de cocuri, diferite impletituri pentru nunta in 2013, par prins intr-o parte cu bucle. Iata cateva pozici:









Catalog tunsori 2013 par scurt


Catalog tunsori 2013 par scurt. Spun 2013 pentru ca sunt trendy anul acesta. Sunt cateva modele de frizuri pentru parul scurt la moda in 2013. Le poarta sau le-au purtat vedetele, dar nu numai. Sunt poze cu tunsori frumoase, trendy pentru parul scurt. Ma refer aici la tunsori asimetrice, tunsori pixie, tunsori in scari sau tunsori bob mai scurte.
 Dupa cum o sa vedeti in catalogul cu tunsori scurte moderne in 2013, sunt foarte frumoase, trendy, si nu foarte greu de coafat. Cu aceasta ocazie, le puteti lua ca modele de coafuri pentru parul scurt in 2013 dar si pe viitor. Pentru ca puteti purta o coafura, chiar daca este demodata insa va avantajeaza.









Coafuri pentru mirese 2013 poze


Coafuri pentru mirese 2013 poze. Vin cu cateva modele si idei de coafuri pentru mirese in tendinte 2013. In cele ce urmeaza, o sa vedeti coafuri cu par impletit pentru mirese, dar si alte onduleuri, cocuri cu accesorii si multe altele. Puteti sa va puneti extensii si astfel veti obtine cele mai frumoase coafuri de mireasa pentru 2013. Stiu foarte multe persoane care au facut anul trecut acest lucru.

Cele mai multe sunt coafuri cu par prin pentru nunta in 2013. Sunt la moda si bineinteles ca mireasa se va simti un pic mai comod. O sa vedeti cocuri sofisticate, cozi impletite pentru mirese dar si multe altele. Mi se par cele mai deosebite coafuri din acest an.










Wednesday, January 16, 2013

Cozi de par elegante, coafuri coada de cal


Cozi de par elegante, coafuri coada de cal. Tocmai ce am descoperit cateva modele de coafuri cu coada de cal foarte elegante. Nu m-am putut abtine si trebuie sa le impartasesc cu voi. Pentru cele care prefera sa fie mai comode si elegante, o coada de par bine realizata, este cea mai buna alegere.

In cele ce urmeaza va propun cateva poze cu coada de cal impletita, normala dar si alte idei. De exemplu, ati putea sa va puneti accesorii in par, cum ar fi o floare, funde si altele. Ideile sunt multe, trebuie doar sa va documentati. Pieptanati bine parul, nu trebuie sa-l aveti lejer. Asta pentru a obtine o coafura eleganta.
Iata cateva cozi de par pentru 2013 elegante.










Tuesday, January 15, 2013

Impletituri de par duble, triple


Impletituri de par duble, triple. Este genul acela de cocuri impletite elegante. Am vazut diferite modele de impletituri de par duble in special la nunti sau ocazii speciale. Desi par greu de realizat, nu sunt chiar atat de dificile. Se impletesc doua sau mai multe cozi care se aseaza una sub alta.

Chiar daca va pricepeti, mergeti totusi la un salon pentru astfel de impletituri sofisticate. Acolo, poate alegeti si un accesoriu de par, cum ar fi o floare de exemple. Iata cateva poze cu impletituri duble mai jos.










Frizuri moderne pentru parul foarte scurt


Frizuri moderne pentru parul foarte scurt. Desi mereu am avut un par lung si foarte putin, unul mediu, pot sa spun ca privesc cu admiratie frezele cu par foarte scurt. Si mai mult, le invidiez pe femeile cu parul scurt pentru ca isi permit sa-l poarte, il aranjeaza usor si daca ai o tunsoare frumoasa, poti sa iesi cu mult in evidenta.

In cele ce urmeaza va atasez cateva poze cu idei de tunsori pentru par foarte scurt. In principal vorbim despre tunsorile pixie, care pot sa fie foarte scurte. Frizuri in scari, cu breton sau nu, toate sunt la fel de frumoase.
Sunt freze pentru parul scurt moderne in 2013, deci le puteti alege fara nici o problema.









Impletituri pentru par mediu


Impletituri pentru par mediu. Si daca chiar ieri am vorbit despre impletituri de par pentru 2013 noi, in care am prezentat in principal coafuri pentru parul lung, nu pot sa le neglijez pe celalalte. Desi este un pic mai greu si nu se poate obtine chiar orice astfel de coafura pe un par mediu, exista idei de impletituri pentru aceasta lungime de par.

Cea mai buna alegere ar fi sa alegeti impletituri de breton si restul parului il indreptati cu placa. Ati putea alege si un coc impletit daca aveti parul macar pana la umar. Acestea sunt cele mai bune alegeri.










Breton pentru parul scurt


Breton pentru parul scurt cateva modele pentru voi. Bretonul este un element care armonizeaza o tunsoare, parerea mea. Tocmai am gasit cateva poze cu breton pentru parul scurt. Mie imi place si pe lungime medie, lunga sau scurta. In ceea ce priveste cele cateva poze de mai jos, veti gasi breton filat, intr-o parte, lung,asimetric pentru parul scurt.

 Daca aveti noroc sa gasiti un stilist bun, puteti obtine oricare din modelele de breton de mai jos. Insa trebuie sa tineti cont si de forma fetei, dar si de textura firului de par. Personal, imi place bretonul intr-o parte. O sa revin si o sa atasez si cateva poze cu breton pentru par scurt cret. Desi personal nu cred ca as opta pentru el.










Impletituri par intr-o parte


Impletituri par intr-o parte casual, de ocazie, elegante etc. Nimic nu ma incanta in aceasta perioada mai mult decat impletiturile. Sper totusi sa nu devina o obsesie pentru ca prea imi place sa le port. Adevarul este ca am parul foarte lung asa ca pot sa-mi fac aproape orice tip de impletitura. Preferatele mele sunt impletiturile de par fishtail. Imi place sa le port intr-o parte sau in coada de cal.

Astazi voi prezenta cateva modele, poze de impletituri de par intr-o parte. Si aici nu ma refer la impletituri de par clasice, cozi impletite intr-o parte, ci de altfel de modele. Pentru ca puteti sa alegeti cozi impletite in diagonala, combinatii de impletituri (fishtail si coada spic intr-o parte), dar si multe altele. Se pare ca stilistii au foarte multa imaginatie. Iata ce va propun pentru astazi:










Monday, January 14, 2013

Impletituri par rusesti


Impletiturile de par rusesti se refera in principal la o coada impletita, care inconjoara capul ca o bentita sa zice. Tot ele, mai poarta traditionalele codite intr-o parte. Nu pot sa spun ca imi plac foarte mult. De obicei imi place parul in coada, asa ca parul impletit foarte strans nu ma incanta. 
Asta nu inseamna ca multe vedete nu le poarta. Dimpotriva, am vazut vedete care poarta impletituri de par rusesti si se pare ca, chiar arata bine. Pe mine nu cred ca m-ar avantaja o astfel de coafura sub nici o forma. Probabil ca acum si ele poarta impletituri moderne si nu doar pe cele traditionale.









Tunsori cu gherute, in scari, la moda in 2013


Tunsori cu gherute, in scari, la moda in 2013. Cred ca am spus cateva cuvintele despre tunsorile la moda in 2013. Si se pare ca tunsorile cu gherute se afla printre ele. Desi eu as putea spune ca s-au purtat mai demult, au revenit in trend. Este vorba despre acele tunsori in scari, tuns gradat in jurul fetei. Se poarta pe parul mediu, dar si pe parul lung.

Si daca doriti sa fiti si mai moderne, puteti alege un breton rotund sau unul intr-o parte, lung. Aceste se afla printre tendintele la tunsori pentru acest an.
Mai jos, aveti atasate cateva poze cu diferite frizuri, tunsori cu gherute pentru par lung si mediu. Sper sa va ajute.










Impletituri par noi 2013 poze


Impletituri par noi 2013 poze. Eu sunt innebunita dupa impletituri. Si daca am mai prezentat inca o serie de modele, mereu apar altele. Astfel, azi va propun o noua galerie de poze cu impletituri de par diverse pentru 2013. Sunt idei de coafuri cu par impletit in cele mai diverse moduri.
Nu voi sta sa explic cum se realizeaza in parte. Insa as vrea sa adaug ca nu sunt impletituri de par usoare, sunt un pic sofisticate astfel incat trebuie sa apelati la un specialist pentru a le avea. Eu, acasa, imi realizez doar impletituri usoare, gen fishtail, coada spic, breton impletit etc. Nu stiu inca sa impletesc in patru sau alte coafuri mai sofisticate.










Tunsori pixie forma fetei rotunda, 2013


Tunsori pixie forma fetei rotunda pentru 2013. Stilistii spun ca pentru forma fetei rotunda se recomanda tunsorile pixie. Si da, tunsorile pixie sunt moderne in 2013, trebuie doar sa le alegeti pe cele potrivite. In cele ce urmeaza o sa atasez cateva poze cu tunsori pixie pentru fata rotunda.

Cele mai recomandat tunsori pentru femeile cu fata rotunda sunt cele cu volum in crestetul capului. De asemeni, puteti sa mergeti si pe tunsori pixie asimetrice. Aceste tunsori vor distrage atentia de la aceea forma rotunda a fetei.
Se mai spune totodata ca femeilor cu un par mai subtire, le este mult mai usor in a intretine si coafa o astfel de tunsoare. Succes!