Monday, February 25, 2013

Modele de par impletit in 2013


Modele de par impletit in 2013. Cred ca mai am o gramada de articole cu par impletit. Am incercat sa va ofer o gama diversificata de modele de coafuri cu par impletit pentru ca voi sa aveti de unde alege. Daca aveti parul lung puteti obtine cele mai frumoase coafuri pentru 2013 si numai. 

Eu sunt o fana a parului impletit, mai ales ca mi-l protejeaza. Nu o sa descriu fiecare imagine cu impletituri de mai jos, le puteti vedea si apoi sa le folositi ca model. Cozi impletit, breton dar si alte idei de impletituri de par, mai jos.










Tunsori baieti 2013


Tunsori baieti 2013. Vezi mai jos cateva poze cu frizuri pentru baieti, adolescenti cool in 2013. Astfel, incearca cele mai diverse tunsori mai jos. Unul dintre cele mai in voga vedete, Justin Bieber are cateva tunsori misto in 2013. Iata ce ar trebui sa alegeti anul acesta:

Par mai scurt in partea de jos, si mai lung in crestet. Parul natural tuns un pic mai lung se poarta de asemeni. Ciudat sau nu, se poarta tunsorile in scari pentru baieti. Un pic mai lung bineinteles.










Cum tunzi parul subtire, rar


Cum tunzi parul subtire, rar. Mai jos ai cateva recomandari de tunsori pentru femeiel cu parul subtire si rar. Totul este sa-ti alegi o tunsoare care sa-ti ofere volum. Asa ca nu te ingrijora ca ai parul subtire, daca alegi o frizura care te avantajeaza, o sa arati perfect.

Iata ce frizuri, tunsori sunt recomandate pentru un par rar, subtire.

Poti alege tunsori pixie. Totodata, poti alege tunsori bob undeva la nivelul maxilarului. De asemeni, poti alege un breton intr-o parte, bob inversat , tunsoare care ofera volum daca o coafezi.










Cauze care produc cadere parului - De ce imi pica parul


Cauze care produc cadere parului - De ce imi pica parul. Cred multe dintre noi am avut probleme cu caderea parului. Si mereu ne intrebam: Oare de ce ne pica parul? Caderea parului este un lucru normal, insa cand te confrunti cu multe fire pierdute, devine o problema. Afla mai jos din ce cauza iti pica parul.
Afla cum poti sa previi caderea parului.

1. Deficit de fier. Fierul din sange afecteaza in mod direct foliculii parului. Daca acesta scade, ai o problema. Ce trebuie sa faci? Mananca carne rosie, legume bogate in fier sau poti sa apelezi si la suplimente. Inainte de asta, fa-ti un teste de sange.

2. Deficit de minerale. Multe au rol in cresterea parului. Cele mai importante minerale pentru par sunt Zinc-ul si Seleni-ul. Mananca multe fructe si legume, iar daca nici asa nu merge, opteaza pentru suplimente care contin minerale, care previn caderea parului si il intaresc.








Coafuri frumoase Oscar 2013


Coafuri frumoase Oscar 2013. Se pare ca stilistii si criticii au decis care au fost cele mai frumoase coafuri ale vedetelor la Oscar 2013. Am constatat ca unele inca prefera buclele si chiar aratau impecabil. Chiar si cele cu parul scurt au aratat deosebit. Hai sa vedem cateva dintre cele mai frumoase coafuri ale vedetelor la Oscar 2013.

Bucle la Oscar 2013. Reese Witherspoon si Zoe Saldana au ales bucle si au aratat superb.









Tunsori care te fac mai subtire


Tunsori care te fac mai subtire. Iata mai jos cateva tunsori, frizuri pentru forma fetei rotunda. Am mai vorbit despre acest lucru si intr-un articol anterior. Astfel, poti sa alegi o tunsoare care te fac sa pari mai slaba, care te fac sa pari mai subtire la fata.  Trebuie sa ai grija ce alegi. Tot aici vei afla care tunsori dezavantajeaza o forma a fetei rotunda.

Tunsorile bob. Alege un bob lung sau un bob asimetric, cum ar fi tunsoarea bob inversata. Nu alege o tunsoare bob pana la barbie daca ai o forma a fetei rotunda, va fi mai rau. Vezi pozele de mai jos si nu vei da gres.